Beoordelingen van Mr. Sushi Hengelo

Recente recensies van Mr. Sushi Hengelo

4 sterren na 143 reviews

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Precies op tijd!

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was nu de 2e keer dat ik bij jullie bestelde Ik was dit keer niet helemaal tevreden Na mijn doen waren er veel niet goed gerold Of ze vielen uit elkaar Of lagen al uit elkaar in het bakje. Wij beide vonden het zwarte(zeewier)van de sushi erg taai Kreeg beetje het idee van deze bestelling om dat ik deze bestelling pas na 21:00 had gedaan.snel en slorderig is afgehandeld is

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord —-> HEERLIJK!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord: DRAMA. Bestel hier NOOIT!

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling via app besteld en betaald en er was iets niet op voorraad en kwam er thuis achter en moest terug, kreeg wel mijn geld terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren heb ik sushi besteld en ik kon daarbij de tijd aangeven. Ik had aangegeven dat ik het graag om 18;15 uur wilde hebben maar ik heb 40 minuten langer moeten wachten totdat ik het eindelijk had. De sushi was verder prima, maar de tijd van de bezorging was niet oké.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.30 besteld , 20.45 bezorgd! Heb moeten bellen en kreeg een extra rol. Maar heb liever de bestelling op tijd. Wij hadden geen honger meer en heb meer dan de helft weg moeten gooien.

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er werd netjes gebeld dat het eten wat later werd bezorgd. Als goedmakertje zat er wat extra's bij. Helaas vegetarisch, maar het gebaar konden we alleen maar waarderen. :-)

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je besteld om 18.55 en geeft aan dat je het graag om 21.30 bezorgd wilt hebben....... Om 21.58 bel je in te vragen waar ze blijven.... Blijk je ineens met Enschede aan de telefoon te hangen. Moet je nog een keer bellen..... Bezorger is onderweg. Excuses alvast eetsmakelijk en ik bel de bezorger. Om 22.15 gaat dan eindelijk de bel, geen excuses van bezorger alleen eetsmakelijk. Denk je lekker te kunnen gaan eten..... Geen sojasaus, geen stokjes niks nada noppes. En is van het merendeel de rijst gewoon niet goed gekookt. Affijn, flink wat weg kunnen gooien...... Nee, Mr Sushi, doen we maar niet weer. Blijven maar bij hun bijna buren. Daarvan is het in elk geval altijd op tijd bezorgd en vers/goed gekookt

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit/prijs verhouden is helemaal prima. Heb ik beter Sushi gehad? Ja. Maar wat je hier voor betaald is weinig. + snelle levering is al helemaal mooi

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had per email een kortingscode van u gekregen, geldig t/m 31-3 maar deze werd niet herkend op de bestelsite.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur moeten wachten op onze bestelling en dit is niet de eerste keer !!!!

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging in Almelo ongv 45 min. Erg tevreden over de kwaliteit van de sushi! Het was voor ons de eerste keer, we gaan dit zeker nog eens vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na dik 1,5 uur gewacht te hebben, waar overigens wel voor gebeld is dat het wat langer duurde, was de sushi koud en slof:( erg jammer, niet gewend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Half 5 zou de sushi bezorgd worden en het is pas om half 7 geleverd. Wel twee gratis rollen gekregen. Verder was de sushi prima

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was vriendelijk maar had wel haast, komt misschien ook door de harde wind. De bezorging van het eten was niet oké, warm eten in een plastic tasje brengt veel condens. Het tasje was ook gescheurd. Misschien komt dit ook door de harde wind. We vonden de crispy sushi te crispy. De rand was erg hard waardoor het geheel er ook niet smaakvol uitzag. De vulling was hierdoor ook te hard en droog. De yakatori was te koud. We kregen er ook geen eetstokjes. Kortom: wij bestellen de volgende keer niet bij Mr. Sushi aangezien het aanbod en de kwaliteit bij andere zaken ruim voldoende is. Het was de 29 euro niet waard. Sorry wij hadden het heel graag anders beoordeeld.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was op tijd en super lekker!!!

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Elke keer goede sushi!

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur gewacht op mijn bestelling. Toen de bestelling aan was gekomen veelste weinig soya saus voor wat ik besteld had. Ook geen gember en wasabi. Gebeld en er werd me vanalles belooft waarvan ik niks terug heb gezien. Na 4x over en weer bellen soya saus gekregen en loempia om het goed te maken. (heeft ook 45 min geduurd). Aan de telefoon werd ik uitgelachen en kreeg het gevoel dat ik totaal niet serieus werd genomen. Erg jammer... Sushi was wel lekker.

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging incompleet eerste keer. Werd achterna gebeld, even later werd het alsnog bezorgd. Sushi was goed, maar niet denderend. Gyoza was wel lekker. De bezorgtijd (eerste keer..) was een uur! Daar zijn ze op vooruit gegaan. Volgende keer wél alles inpakken en dan pas bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was onze 1e keer dat we bij jullie hadden besteld. Het was heerlijk. Wat ik zelf erg gewaardeerd heb van jullie uit... dat jullie netjes hadden gebeld dat de bestelling iets later was Dat zie je niet gauw vindt ik als je ergens wat besteld hebt

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op gevraagde tijd bezord. Erugg smakelijk!!!

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer fantastisch. 's Middags besteld voor 20:00u en iets over 20:00u werd het bezorgd. Top!

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi duurde ander half uur was wel lekker maar er waren 3 sushi’s waarvan de rijst plat en hard was ?

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Super heerlijke verse sushi!

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was goed. In elk geval veel beter dan het was, maar de smaak viel ons vies tegen...... Er zat echt een rare smaak aan en de zalm leek absoluut niet vers. Jammer. We wouden het toch nog een keer proberen, maar dit was toch echt de laatste keer Mr. SUSHI.......

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service, precies op tijd!

, 15-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen zondag bij jullie besteld. Heel erg teleurgesteld over jullie service, 2 uur en een kwartier gewacht op de bestelling, geen enkele informatie ontvangen. Zelf moeten bellen, bleek de rijst op te zijn. Vervolgens verkeerde bestelling ontvangen en na 5 minuten kwam er nog een bestelling die voor iemand anders bedoeld was. Sushi zelf was goed, alleen jammer van het lange wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur moeten wachten op onze bestelling. 3x gebeld en het zou er binnen 20 minuten zijn, helaas niet het geval. We zouden wat extra krijgen maar ook dát zat er niet bij. Sushi algemeen was ook niet echt top, smaakte niet bepaald vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is echt lekker en zelfs de warme hapjes waren nog warm. Enig minpunt ik heb meer dan 2 uur op het eten moeten wachten en dat vind ik wel echt te lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker, bezorging duurde vrij lang. Werd al snel goed gemaakt met gratis loempia's TOP!!

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geregeld, ook al waren ze ietsje te laat, extra loempia’tje als compensatie. En heel netjes een telefoontje dat ze wat later zouden zijn. Goed geregeld!

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 20:30 besteld, zou bezorgd worden om 21:00. Vervolgens gaat om 21:20 de telefoon, dat de sushi al klaar staat en of ik het niet zelf op wil komen halen, omdat ze geen bezorgers hebben. Uiteindelijk pas om 22:30 werd de bestelling bezorgd.. Geen sorry aan de deur, en ook geen enkele compensatie. Slechte service, helaas..

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi.. maar 2 uur moeten wachten op de bestelling

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Belachelijk lang moeten wachten 2 uur en een kwartier na twee uur gebeld. Komen ze met een kut smoes ja het komt er net aan. Kwartier later zijn ze er pas terwijl is maar even verderop woon. Met andere woorden het is dus pas gemaakt nadat ik belde anders had het nog langer geduurd. Vervolgens probeerd de bezorger zich er moet de smoes er waren wat probleempjes vanaf te maken. Erg slecht!!!

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2-1-2019 sushi besteld, 3 uur lang gewacht. Geprobeerd te bellen, uiteindelijk maar langs gereden om te kijken waarom het zo lang duurt. Bleek de toko gesloten te zijn! Was prettig geweest als dit überhaupt ergens online aangegeven was. Zowel op jullie eigen site, google als thuisbezorgd stond dat jullie geopend waren!

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, gevarieerd en smakelijk! Een mooie bijdrage aan onze oudejaarsavond 2018 en voor herhaling vatbaar!??

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi snel wel , maar liefst 5 bakjes wasabi en 2 grote soja voor 32 stuks hahaha btje veul! Kwaliteit iets onder de maat deze keer. Leek op btje haastwerk .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ZOALS GEWOONLIJK WEER HEERLIJK!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Dit keer zelf afgehaald en dat was een goeie zet. Verse sushi! De locatie in Hengelo is wel even schrikken, die is niet representatief voor de goeie sushi.

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging ( 21:45), Heerlijke sushi. Vaker besteld bij mr sushi. Altijd vriendelijk bezorgers. Sojasaus in bakje wel teveel.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima weer! De sushi was erg lekker, de bezorging op tijd en vriendelijk. Bedankt voor de extra temaki’s!

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gratis handroll werd niet geleverd. Ik wou de rest van het geld als fooi geven aan de bezorger, maar ze was daar zelf al vanuit gegaan?? Aangezien ze niet van plan was te wisselen.. .

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en erg lekker ??

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Studentenbox besteld. Had de optie voor extra gratis roll niet gehad (of gezien). Achteraan gebeld en was geen probleem. Kom er nog bij. Eten was op zich prima. Sommige maki’s vielen wat snel uit elkaar. Minder stevig dan ik gewend ben van sushi. Helaas was mr sushi de stokjes, gember, wasabi en sojasaus vergeten toe te voegen. Werd 20 minuten later nageleverd met wat loempia’s erbij.

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag er goed verzorgd uit en smaakte erg lekker.

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, al een paar maanden vaste klant en altijd even lekker! Bezorging was ook precies op tijd. Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de website stond aangegeven dat de bezorgtijd 30 tot 45 minuten zou duren. Wij hebben 80 minuten gewacht op ons eten. Dat is bijna het dubbele. Bij het openen van onze bestelling zagen we tot onze verbazing dat we niet de juiste sushirollen hadden ontvangen. Erg jammer. Heb gebeld naar mr. Sushi en er werd aangegeven dat er een nieuwe rol nagebracht ging worden. Echter stonden wij op tijd (na bijna anderhalf uur wachten) en moesten over een kwartier weg. En dat gingen ze niet redden. Dit is de derde keer dat we zo lang hebben gewacht. Er werd aangegeven dat we de volgende keer twee rollen gratis zouden krijgen.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

We bestellen wekelijks sushi, maar gisteren ontbrak de toppings. En dat maakt toch echt de sushi wel af. Dit vonden we wel jammer, aangezien we 25 minuten moet rijden konden we ook niet zo even terug gaan.

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Langer dan een uur gewacht. Wel verontschuldigde de bezorger zich.

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gefrituurde sushi was voor het eerst niet lekker, te lang ( hard ) in de frituur gelegen. Verder was het lekker. Er werd gebeld dat het 10minuten later zou worden bezorgd, dit werd een half. Dit was niet de eerste keer. Voor de rest prima.

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste bezorg sushi van Hengelo!

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De crispy sushi was niet lekker de rest was prima ook de bezorging was netjes optijd

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

3 uur gewacht op het eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en top kwaliteit

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwart voor 7 bestelling geplaatst, kwart over 8 gebeld waar het bleef en kregen een slap excuus dat er iets fout was gegaan in de keuken. Werd belooft dat het eten er om half 9 zou zijn maar uiteindelijk na 4 x bellen stond het gewoon nog op de balie.. om 10 over 9 eindelijk eten.. fix jullie shit!!!

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, maar de bezorging kan echt niet. 3,5 uur op de sushi gewacht en wanneer we naar bed gingen om 23.00 uur, kwam de bezorger. Deze sushi hebben we dan ook niet meer opgegeten. Tevens zat de gratis rol er ook niet bij. Wij bestellen niet meer bij jullie, jammer, want jullie hebben lekkere sushi.

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Vers en super van smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

70 minuten moeten wachten. De sushi was niet vers, alsof het de hele dag al in de koelkast had gestaan. Echt niet te eten en de helft weggegooid. Super jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is goed alleen zijn ze zeer traag. Al 4 keer besteld en alle 4 keer gemiddelde wachttijd van 1,5 uur. Vandaag een record!! 2 uur en nog geen sushi. Mr sushi Hengelo , hoop dat jullie wat met de recensies doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, loempia’s hadden iets warmer gekund. Ik werd netjes gebeld dat de bestelling iets later zou komen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 1 uur en 3 kwartier op onze bestelling moeten wachten ! De vorige keer hebben we ook al erg lang moeten wachten. Voor ons niet meer aantrekkelijk om hier te bestellen. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi!

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I love it ?

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bij de bestelling online was (wellicht door eigen toedoen) iets fout gegaan waardoor mijn bestelling in Hengelo klaarstond i.p.v Enschede. Mijn bestelling werd naar E’de gebracht en met een gratis portie loempia’s kon ik uiteindelijk bij mijn eetgezelschap aanschuiven. Fijn dat dit zo opgelost werd. Kwaliteit van de sushi was erg goed. We hebben smakelijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar!

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren door drukt helaas te laat, maar maakten dit goed door pro-actief te bellen en nog wat extra's te leveren. Over de kwaliteit van het eten zelf niets dan lof.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer erg lekker .goed bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al voor de derde keer 2 uur moeten wachten op de sushi. Wanneer wij bellen voor een oplossing word er opgenomen door een persoon die weinig of geen informatie kan geven. De crispy chicken was niet lekker. De kip wat erin zat was niet lekker en sommigen waren niet goed gaar. Wij bestellen hier niet meer.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben inmiddels drie keer bij jullie besteld en de eerste twee keer waren wij hierover tevreden (zowel kwaliteit als bezorgtijd). Echter heb ik gisteren (28-10) om 19:14 via de app een studentenbox besteld, die maar liefst 3 uur later bezorgd werd. Het lijkt mij niet dat het zo kan zijn dat je drie uur moet wachten terwijl wij dit als avond eten besteld hebben. Vervolgens hebben wij meerdere contact geprobeerd te zoeken, eerste keer om 20:45 waarin gezegd werd dat het met 10 min klaar zou zijn. Vervolgens werd het 1,5uur later bezorgd. Ook hebben we meerdere keren gebeld waarbij jullie gewoon niet opnemen en wij continu jullie collega's uit Enschede aan de lijn krijgen? Het kan toch niet zo zijn dat er dan gewoon niet opgenomen word. Wij vinden het erg jammer dat het zo gelopen is en zijn hierover erg ontevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 uur gewacht op het eten.. 3 keer gebeld en 3 keer was het “bijna” klaar. Een kwartier voordat de winkel dicht ging toch maar er heen gegaan om te kijken. Er was totaal geen drukte en het eten was nog steeds niet klaar. Geld wel terug gekregen zonder moeite maar een excuus kon er niet van af.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was lekker ,goed verzorgd , super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is prima, verder voor de vriendelijkheid en service hoef je hier zeker niet terecht! Voor de zoveelste keer is de bestelling niet compleet. Daarna bellen dat het niet compleet is, krijg je continue het Enschede filiaal aan de telefoon. Dan nog Bezorgers die je huisnummer 2maal moeten vragen en dan beweren dat je niet thuis bent, terwijl je ze staat op te wachten. Telefonisten die vreselijk onvriendelijk tegen je praten, nog nooit van klantvriendelijkheid gehoord volgens mij als je tegen de klant “schreeuw niet dan” zegt, terwijl er absoluut niet geschreeuwd word. Tevens klopt jullie eigen verhaal niet, eerst ben je niet thuis en daarna kan de bezorger het huis niet vinden. Daarna nog een bezorger die enkel “joo” kan zeggen tegen de klant. Jullie kunnen nog een hoop lekker van het Enschede filiaal! Als is de sushi nog zo lekker, als je klanten zo behandeld gaan jullie er nog heel veel verliezen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Anderhalf uur van te voren besteld: nog een half uur te laat bezorgd(al 3x gehad dat t langer duurt dan afgesproken..). De kip was super droog in iedere rol, neem absoluut geen kip rollen! De garnaal was prima. De rollen vielen wel snel uit elkaar. Niet als gewend, helaas een domper en zullen een volgende keer niet snel weer hier bestellen.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal ontzettend tevreden over Mr. Sushi, al vaak besteld. Gisteren niet. Sushi leek heel oud (erg koud en droge rijst). Hebben maar 6 van de 40 stukjes opgegeten. Rest weggegooid. Erg zonde!

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb online besteld, aangevinkt "zo snel mogelijk". Het duurde 11/2 uur voor de bezorger er was. De sushi was erg lekker, dat maakte veel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb gisteravond rond 7 uur een bestelling geplaatst en rond half 9 werd het eindelijk bezorgd. Vervolgens was de sushi (o.a. crispy chicken dat een beetje warm hoort te zijn) ijskoud en smaakte niet vers, alsof ze zo uit de koelkast kwamen. Ik vond de sushi niet lekker en bestel hier in vervolg niet meer.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Weer ontzettend lekker! Rijden hier wel een halfuurtje voor om het op te halen. Tot snel weer!

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde erg lang. Bijna een uur. Jammer dat je er dan zelf achteraan moet bellen en niet een berichtje ofzo van mr. sushi zelf komt dat het druk is en dat het wat langer duurt.

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi! Zeer op tijd bezorgd. Wij bestellen weer!

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en het eten was heerlijk

, 16-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit sushi, netjes en ruim optijd geleverd

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Waardeloze service, 2,5 uur gewacht op het eten, dan is het ook nog eens incompleet. Gebeld, na 1 uur nog steeds niets. Moest mijn geld zelf ophalen. Kreeg 7 euro terug op een bestelling van 52,-

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging. Kwaliteit erg goed.

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit verse sushi! Heerlijk en op tijd geleverd. Voor herhaling vatbaar!

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en super lekker.. Bakje met soja mag wel kleiner..

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, lekker veel sojabonen! Helaas zaten er geen stokjes bij en ook de sojasaus was niet aanwezig..

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi en binnen een half uur bezorgd! Aanrader:)

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakt goed, niet altijd netjes gerold. Valt soms uit elkaar. En 2 uur moeten wachten op het eten.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Tom, wij hebben zojuist contact gehad :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim anderhalf uur wachten op niet crispy sushi

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi, mooi klein en goed gerold. Helaas was de bezorging de bottleneck: verkeersdrukte en 3 bestellingen zorgden er voor dat de sushi aan kwaliteit had ingeleverd. Niet meer crispy maar taai en de tempura was papperig geworden. Evengoed kon ik hier onder echt goeie sushi herkennen en mijn klacht is prima afgehandeld. Mijn conclusie: als je in de buurt woont of zelf ophaalt is Mr Sushi Hengelo een echte aanrader. Op vrijdag en zaterdagavond wordt bezorgd door de vestiging in Enschede. Dat lijkt me geen goed plan.

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 2 uur heb ik moeten wachten. Twee keer telefonisch contact gehad voordat het bezorgd werd. Echt hele slechte service. Eten was gelukkig wel lekker maar vanwege het lange wachten zal ik niet snel opnieuw bestellen.

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! De in eerste instantie aangegeven bezorgtijd werd niet gehaald. Hier werd ik telefonisch over geïnformeerd. Heel netjes en de sushi was het wachten waard.

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren de edamame bonen vergeten, belde ik voor, was netjes geregeld en helaas waren alle sushi's rommelig (ik denk door de rit hierheen). Smaakte echter daar niet slechter om. Heerlijke sushi. Wat warm hoorde was lekker warm. Tip: als de telefoon aangenomen wordt, zou ik wel de persoon die aanneemt dit wat vriendelijker laten doen. Ik kreeg nu een hallo mr sushi, o niet bezorgd? Komt eraan. Geen doei, geen adresverificatie en werd zo opgehangen. Dat vond ik jammer, maar eten is kwalitatief top

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb Edamame, vegetarisch besteld en betaald maar dit is niet mee bezorgd. Het was te laat om te bellen

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bewust twee uur van tevoren de sushi besteld,en nog meer dan een half uur te laat. Toen ik erachteraan belde ,kreeg ik een uiterst debiele reactie. Eerste en tevens laatste keer dat ik hier besteld heb. U hoeft geen contact met me op te nemen.

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en netjes op tijd bezorgd.

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was dik voor mekaar. Op tijd geleverd en heerlijk!

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en binnen een half uur bezorgd! Alleen mag er de volgende keer misschien iets meer sojasaus bij. Voor het aantal sushi wat we hadden besteld was er niet genoeg sojasaus.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heerlijk!

, 18-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

om 4u een bestelling geplaatst, die ik graag om 8 bezorgd wilde hebben. helaas waren ze me vergeten, en na twee belletjes, kwam het om 9u. echter, het was prima kwaliteit, vers en lekker. de extra gyozo, vond ik wel netjes. vandaar deze beoordeling : dramatische tijdsplanning want een uur te laat , maar erg goede kwaliteit

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 2 uur moeten wachten op een bestelling. En dan viel de kwaliteit ook nog enorm tegen. Droog en waar mayonaise bij zou zitten zat er niet in of op

Reactie van Mr. Sushi:Beste Annemiek, wij hebben zojuist contact gehad :)

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb 2,5 uur op mijn bestelling moeten wachten, lijkt me toch niet echt de bedoeling? Meerdere malen telefonisch contact gehad... Als het zo gigantisch druk is, neem dan ook geen bestellingen meer aan of vermeld gewoon dat het minimaal 2 uur kan gaan duren. Dit is natuurlijk geen porem. En compensatie zat er ook niet in.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeeel lang gewacht op de bestelling. Onze warme gerechten waren koud. En de sushi rijst was nogal droog waardoor de sushi snel uit elkaar viel.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi! Vers en erg lekker.

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een nieuw filiaal, voor het eerst sushi besteld voor de lunch. De Tempura ebi roll was zo vers dat het nog warm was. We hadden de Surprise box. goed gevarieerd en heerlijk van smaak! zeker een aanrader.

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en goede lekkere sushi!

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit, snelle levering (iets te snel, was namelijk nog niet thuis) en geweldige sushi

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en keurig op tijd besteld. Ons nieuwe sushi afhaa adres in Hengelo!

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel en netjes. Na het openmaken van het tasje zagen wij dat de saus die normaliter bovenop de sushi hoort te zitten compleet uitgesmeerd was tegen de deksel van het bakje waarin de sushi zat. De smaak van de sushi was helaas ook niet wat wij er van verwachtte.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwalitatief goede sushi voor een brengservice. De kwaliteit van de bezorging is ook niks mis mee, echter wordt er bij een bedrag van meer dan €50 nog steeds €1,50 bezorgkosten gerekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De crispyroll ende softshell rol waren erg grof gesneden waardoor het met mes en vork moest worden gegeten. Bestelling was verder warm en primavan smaak

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 uur moeten wachten (geen grap!) warme gerechten ook nog eens koud. Avocado bruin. Niet tevreden

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soja saus was heel erg aan het lekken

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zakelijke bestelling s'ochtends al gedaan. Zodat ik zeker wist dat het op tijd zou zijn. Echter was de sushi een half uur te laat gearriveerd wat erg storend was ivm vergadering. Sushi kwam niet heel vers over, nori was al iets te taai geworden. Rijst was aan droge kant. Daarbij was voor de bestelling maar 1 klein potje soja geleverd, wat te weinig was voor 7 personen. Het was mij niet duidelijk dat ik dit er bij moest bestellen. Erg jammer dat het geen succes was.

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit voor een goede prijs. De bezorgtijd was iets meer dan 1 uur, vandaar geen 5 sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, voldoende soja saus erbij. Goede prijs kwaliteit verhouding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verschrikkelijk lang gewacht. Eten kwam koud aan en daardoor was alles doordrongen met vet. De sushi was wel erg lekker.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werden netjes gebeld dat de bestelling iets later zou zijn. Echter alsnog 20 minuten moeten wachten na de aangegeven tijd. We hebben een grote bestelling geplaatst en een deel hiervan zijn ze vergeten. Sushi smaakte helaas niet heel vers.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling kwam pas 2,5 uur later aan en werd bij ons geen melding van gemaakt. Bij een zakelijke meeting heb je dan praktisch niks meer aan je eten. Erg jammer.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb meer dan een uur moeten wachten, de sushi wat ik had besteld was niet wat ik verwachte bij crispy dacht ik van die vlokjes erbij of krokant, niet dat ik gefrituurde sushi zou krijgen wat heel vet smaakt.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De verpakking van de sojasaus mag beter. Deze had flink gelekt. We hadden al even gekeken aan de Drienerstraat, maar de zaak nodigt niet uit om naar binnen te wandelen. Zowel qua inrichting als uitstraling personeel.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een wachtijd van bijna twee uur kan echt niet. Bovendien kreeg ik geen status updates via push berichtjes. Dus er zelf drie keer achteraan gebeld. Kwaliteit wel super.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 15.25 besteld om om 19.15 te bezorgen. Wordt er om 19.05 gebeld dat het heel druk is en dat het later bezorgd wordt. Uiteindelijk om 19.45 ontvangen. Kwaliteit van sushi is oké.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel geleverd!

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service en heerlijke sushi

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur en 15 min. gewacht op het eten. Verder heerlijk gegeten! Sushi smaakte goed en wensen worden ook daadwerkelijk uitgevoerd. Bedankt!

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maar wel jammer dat het zo snel op was, het was heerlijk, wou dat we het elke dag konden eten?

, 21-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Warme gerechten waren ook allemaal nog warm. Bezorging was een kwartiertje te laat (was een dag na de opening dus het was vast erg druk..) zeker voor herhaling vatbaar.

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit eten prima. Uitstraling zaak, niet aantrekkelijk om naar binnen te gaan. Ook de dames achter de balie hebben waarschijnlijk nog nooit van klantvriendelijkheid gehoord. Enthousiasme ver te zoeken. Hier zou ik zeker verandering in brengen, gezien de vele sushi zaken nu in Hengelo is de keuze ruim om elders te bestellen. Is niet uitnodigend om nog een keer naar binnen te gaan om wat te bestellen.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verschrikkelijk! 3 uur gewacht en GEEN eten gekregen! Schijnbaar was de bestelling niet goed doorgekomen, op de eigen site notabene. Nergens te bekennen! 2 keer eerder gebeld en toen werd er mij verteld dat het onderweg was. 3e keer bellen hoorde ik pas wat er echt aan de hand was. Als oplossing krijg ik mijn volgende bestelling gratis en krijg ik een 50% kortingscode op de mail. Nog steeds geen mail gekregen.